Job med løntilskud (skånejob)

Job med løntilskud (populært kaldet for skånejob) er udelukkende for førtidspensionister.

Du kan ansatte en medarbejder som både arbejde på fuldtid og deltid, men personen skal modtage førtidspension og være under 65 år.

Løn- og arbejdsvilkår

Løn- og arbejdsvilkår aftales mellem dig og medarbejderen i samarbejde med de faglige organisationer.

Løntilskud

For at få tilskud skal jobbet godkendes som rimeligt af kommunen. Det er JobCenter Herning, der skal godkende skånejobbet.

Tilskud til oplæring (mentorordning)


Hvis din medarbejders fysiske eller psykiske tilstand betyder, at du har brug for hjælp eller vejledning, når denne starter i jobbet, kan du som virksomhed få et tilskud fra jobcentret til at dække de ekstra udgifter.

Tilskudsordningen kaldes for en mentorordning og dækker også for uddannelse af den medarbejder, der skal stå for din oplæring.

Støtte til hjælpemidler


Skal arbejdspladsen ændre på indretningen, eller er der brug for nogle særlige arbejdsredskaber, kan du som virksomheden søge tilskud hos kommunen. For at få tilskud skal hjælpemidlerne være af afgørende betydning for, om medarbejderen kan klare sit arbejde.


 

Kontaktinfo

Louise Jensen
Kontorassistent
Tlf.: 96282828
Send e-mail til jobaj@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

 

Ansøgning om hjælpemidler

Hvis du ønsker at ansøge om hjælpemidler, så kan du enten indsende ansøgningsskemaet til Jobcenter Herning eller du kan kontakte Henriette Mortensen på telefon 9628 5084 eller pr. mail: jobhm@herning.dk

 

Ansøgning - hjælpemidler